Fa'ailoaina o le Ta'avale Tu'u Va'a Va'ai: Lelei mo le La'uina ma le La'uina o uta

I le tulaga o felauaiga ma logistics, lelei ma versatility e ki. O se tasi o taavale e faʻaalia ai nei uiga o le taʻavale i le itu. O lenei loli fou poʻo le taʻavale ua faʻapipiʻiina i pupuni tapoleni i luga o alavai i itu uma e lua ma e mafai ona faigofie ona utaina ma laʻu ese mai itu uma e lua ma le fesoasoani a le forklift. Fa'atasi ai ma se fa'ato'aga mafolafola i tua o le pupuni, o lenei ta'avale o se sui o ta'aloga fa'apisinisi.

O le mamanu o le taʻavale itu ivi e matua manaia lava. O le taualuga e lagolagoina e ala i autafa e faʻamautinoa ai le mautu ma le saogalemu i le taimi o felauaiga. E le gata i lea, o loʻo i ai lona tua maʻaʻa (ma atonu o faitotoʻa) ma se ulu laupapa mautu. O le mea lea e fa'amautinoa ai o lo'o saogalemu le uta ma puipuia i le taimi atoa o le faigamalaga.

Ta'avale i autafa o Pupuni 1

O le mea e ese ai le taʻavale i le itu o le pupuni mai isi taʻavale, o lona mafai lea ona faʻapipiʻi uta eseese. E masani ona fuafuaina mo palletized oloa, e maua ai le faigofie ma le lelei mo le faʻapipiʻiina ma le laʻuina o le faʻagasologa. Ae ui i lea, e le gata ai iina lona faʻaogaina. O nisi masini pupuni pito i luga o pupuni pito i luga e mafai foi ona felauaiga uta e pei o fasi laupapa e lafoaʻi mai silos pe utaina i luma loaders.

O le fetuutuuna'i o se itu taua o le mamanu o le loli i autafa o pupuni. E mafai ona tatalaina mai le pito i tua, itu ma le pito i luga, e ofoina atu le maualuga o fetuunaiga mo ituaiga eseese o uta. O lona uiga pe o lo'o e felaua'iina pallets, ato tetele po'o isi oloa, o le Curtain Side Truck e faigofie lava ona fetaui ma ou mana'oga.

E vave ona iloa e kamupani o lo'o fa'atau oloa ma tagata fa'atau uta le aogā o le fa'aogaina o ta'avale i autafa o pupuni. E ala i le tuʻufaʻatasia o lenei taʻavale i totonu o latou vaʻa, e mafai ona latou faʻatautaia galuega, faʻaitiitia taimi faʻapipiʻiina ma le laʻuina o uta, ma faʻamautinoa le saogalemu o feʻaveaʻi o ituaiga uma o uta.

Ta'avale i autafa o Pupuni 2

I le fa'ai'uga, o lo'o fa'afouina e ta'avale ta'avale i luga o felauaiga fa'atasi ma a latou mamanu fou ma agava'a. Faatasi ai ma ona ie tapoleni, papa mafolafola ma le tele o mea e ulufale ai, e ofoina mai ai le faigofie le mafaatusalia o le utaina ma le la'u ese o uta. Pe o lo'o e fa'aosoina uta palleti, ato tetele po'o oloa e mana'omia ona utaina mai le pito i luga, o ta'avale i autafa o pupuni o le tali sili lea. Aua ne'i misia lenei ta'avale e suia ta'aloga o lo'o toe fa'amalamalamaina le lelei ma le fetuutuuna'i o felauaiga o uta.


Taimi meli: Iul-14-2023